#450
Braco,svaka cast na ideji i organizaciji festivala Porodicna tradicija. Nadam se da ce i sam festival da postane tradicija.
Hvala GTR-u,Grupi JNA i Dorcolcima.
Za ovakve dogadjaje koji povezuju Grobare i Partizanovce se zivi. Videli smo svi koliko dece voli Partizan a sada ga je jos vise zavolelo i uvidelo u cemu je razlija izmedju crno bele i nekih drugih boja.
Naravno,neki su se zdusno trudili da upropaste festival ali nikada nesto zlobno i prljavo ne moze da pobedi nesto cisto,kao sto je nasa ljubav prema Partizanu.
Ne volim da komentarisem neke druge pogotovo jer nije ni tema a ni mesto za to ali moram...
Na drugom forumu jedan napise kako su hteli da dodju na festival kao Grobari,da pevaju itd a drugi pise kako su hteli da dodju da nam pokazu kolike smo picke jer ne bi smeli da ih napadnemo,a i ako bismo ih napali prebili bi nas. Da li moze neko ko je normalan da pomisli da je pravo vreme za dokazivanje i napadanje na festivali koji se zove PORODICNA tradicija gde je bilo mnogo dece? Ja mislim da su sa tih nekolio upisa izgubili jedan solidan deo ljudi koji se dvoumio. Pa opljujes Grupu JNA i GTR i kao slag na tortu Saleta Mutavog nazoves legendom.
Jebo te pa ova prica sa Istoka ne sme da stane. Jednostavno ako prestane ova prica da postoji,Grobarstvo ce se ugasiti. Postojace samo mit. Ovi sa Jug-a su se pretvorili u cigane gore od cigana. Mentalitet im se promenio. Oni razmisljaju kao cigani. Lik je dao predlog da naprave koncert sa nekoliko punk bendova kako bi nam dokazali da mogu bez grupe JNA. Pretvorili su se u vasar.
#459
Čika Dule пише: Чет Сеп 12, 2019 1:11 pm gde se delio i kako ga nisam dobio ?

A inace secam se Polet-Zvezda utakmica, mislim 2009. da li 1-0 za zvezdu.
Био је код штандова са мајицама, како наших тако и од Partizan spirita, а и на неким шанковима.