#273
На време отварамо тему за утакмицу са Радом.
После две европске утамице на ЈНА ово нам је први озбиљнији тест. Недеља, 17 часова, лепо време. Не постоји ни један изговор за недолазак!! Дођи на време, навијај, буди део трибине!ТИ ЋЕШ УВЕК БИТИ ОНО ШТО БИО СИ, ТИ СИ РАДЕ КУРАЦ, ТО ЋЕШ И ОСТАТИ!!!
#291
Видим да је нека тишина завладала форумом, надам се да је затишје пред олују :D

У недељу нас очекује изузетно битна утакмица, како за играче доле на терену тако и за нас на трибинама... Ово ће бити прва утакмица ове сезоне у којој ћемо против себе имати неку навијачку групу... Ако се сетите прошле поделе и утакмица са Радом увек је било интересантно на релацији исток - кавез... Одлично смо отворили сезону, Крушевац је био можда мало слабији од очекиваног али опет далеко бољи него прошле сезоне... Хајде да наставимо у овом темпу, дођите на стадион, цимајте људе, морамо да напунимо наш део истока!!!
Многи (читај југ) су покушали да нас окриве за ону казну уефе иако ми никакве везе са тим немамо, не смемо дозволити да нас глупости са инстаграма и фејсбука дестабилизују!!! Зато сви на стадион да подршком водимо тим до победе против Рада и да им пружимо подршку пред утакмицу са Молдеом која ће се нажалост највероватније играти без публике...
#292
Ono što svaki navijač Partizana treba da uradi je da u nedelju dođe na naš JNA i da podršku igračima pred dvomeč sezone za ulazak u grupnu faznu LE. Bitno je da osete podršku da nisu sami i da im damo elan da prvo pobede Rad koji jeste ove sezone katastrofalan ali videli smo i Napredak je imao tri poraza pa su nam uzeli 2 boda važna. Nedelja 19h neradan dan, lepo vreme, lepa satnica koji je izgovor da ne dođeš? Povedi drugara ili drugare i pravac Hram fudbala.
#294
Ako u nedelju bude ispod
15.000 ljudi na stadionu, mi i ne zasluzujemo da ostvarimo vise, ni u prvenstvu, ni u Evropi.
Ako sad ne damo krila ovoj ekipi, koja se uprkos
ogranicenjima koje ima stvarno bori i gine, onda ja ne znam kada cemo i sta da ocekuju u novembru recimo po kisi i hladnoci.
Pozovi komsiju, povedi ortaka, kupi kartu klincu iz kraja i dodji, igra Partizan!
#300
Dati podrsku igracima posle poraza u Turskoj i krila da u cetvrtak, pred praznim tribinama, odrade posao sa Norvezanima. Gledao sam ih protiv Arisa defanzivna ekipa nista specijalno mogu da se prodju a mi smo ionako uvek u gostima prolazili u grupne faze Lige Sampiona i Ligu Evrope.
#309
Реално да се не лажемо, синоћ је било испод просека, немојте ми те форе ко ови агенти да лажемо сами себе, и да правимо људе лудим, било је лоше и тачка. Мора боље,и бројност и навијање, знамо да можемо.

Требала је чини ми се и више да се форсира та песма ти си раде курац... Прво јер је стара и лепа и друго јер је најбоља наша прозивка том клубу.

Сад нам остаје да се надамо да ће дерпе да се нагузи Станковићу или неком из уефе :lol: и да нас пусте на Молде. А реално ништа од тога, тако да Гробари спремајте се психички за путашествије у Сурдулицу. Ту ћемо видети ко је вјера а ко невјера :) Замислите ко да идете у Паралију и биће вам лакше :) јер реално толико нам траје сваки пут ка доле... Понесите шлауфе, пешкире (који ће вам свакако требати) и цео гас и идемо на најатрактивније гостовање у лиги линглонга.

И ако може неко из Темерина да напише текст оне песме што су певали испред после текме и на коју је мелодију.